Srednovjekovni, Inkvizitorski zakon treba poslužiti i za sprečavanje objavljivanja napada Dodika na BIH i Srbiju i njeno rukovodstvo, kao i za zaštitu napadača, narkodilera, paraobavještajnih i paramilitarnih struktura iza kojih stoji Dodik

target="_blank">On to čak i ne krije, što je pokazala antisrpska tribina direktno  uperena protiv Srbije i zvaničnog Beograda...

target="_blank">On to čak i ne krije, što je pokazala antisrpska tribina direktno uperena protiv Srbije i zvaničnog Beograda, održana upravo u Beogradu, 28.02.o.g., pod nazivom “Srpska se brani i u Srbiji”, gdje su Dodik i njegovi pitbulovi vrlo jasno iznijeli svoje planove i ciljeve u narednom periodu.  


5.

Dodikove podzemne, široko razgranate, veze aktivirane su, i prije tog događaja, u punom obimu u napadu na Srbiju i ne prestaju, iako do sada nisu dali očekivane rezultate.


6.

Međutim, od glavnog cilja - rušenja formiranja Zajednice Srpskih Opština na Kosovu i normalizacije odnosa Beograda i Prištine se ne odustaje, a ultradesničari preko društvenih mreža pozivaju na rušilačke napade.


7.

Iza tih poziva stoje snage umrežene sa Dodikovim paraobavještajnim i paramilitarnim snagama, čije zajedničko dejstvovanje smo imali priliku nedavno vidjeti i u Banjaluci, kada se desio nasilni , brutalni napad na aktiviste LGBTQ i novinare u kojem su učestvovali, zajednički, policija i kriminalci.


8.

Samo jedna osoba mogl je izdati nalog za takav brutalni, nasilnički, neljudski akt - Milorad Dodik.


Isto tako je samo jedna osoba mogla izdati nalog da se pretučeni protjeraju iz Banjaluke, i njihovog grada - a to je, takođe, Milorad Dodik!


Pisao sam već o tome, ali nasilje koje se desilo otvara niz drugih vrlo teških pitanja po Režim koj oni žele da zatome i uguše, prije nego se i postave.


9.

Jedno od njih je koliko se takvih nasilnih ataka na pojedince već desilo, a da i ne znamo za njih, jer napadnuti, maltretirani, progonjeni i polomljeni ne smiju da progovore o tome?!


Desilo ih se mnogo, a utjerivanje straha “noćnim posjetama” već poodavno je kontinuitet djelovanja Režima koji se bliži svom kraju i koji je zbog toga sve nasilniji i razulareniji, do mjere da i ne kriju svoje stvarno nakazno lice.


10.

Na videu na kojem target="_blank">Zoran Stevanović, jedan od šefova kavačkog NarkoKlana u RS, u srušenom parlamentu, zastupa osobu koju nije imenovao, izrekao je niz laži.



Ali bitno je ono što nije rekao - ime te osobe! Riječ je o Dejanu Iliću Tigru, šefu Kavačkog Klana u RS; Kriminalcu koji je podigao Klan, zahvaljujući svojim vezama sa Radojem Zvicerom, pripadnikom tvrdog jezgra Kavčana iz Crne Gore, drugim čovjekom Ganga koji je u bjekstvu i nalazi se na području Južne Amerike.


11.

Istovremeno, Dejan Ilić Tigar imao je direktne veze sa monstruoznim klanom Veljka Belivuka; Učestvovao u organizaciji nekoliko teških ubistava zbog kojih se sada sudi tom beogradskom kartelu; Tigar još uvijek nije među optuženima, ali će biti!


Taj i takav Tigar koji je sa Belivukom direktno jurišao na vrh Srbije, ne prezajući ni od pripreme likvidacija je za Stevanovića “čovjek koji nikad nikom nije čvrgu opalio”, što i ne čudi, jer brani kriminalca, kakav je i sam. 


12.

target="_blank">Zato Stevanović jeste otjerao u smrt Miroslava Mikelu Tekića preko svojih zelenaša Slobodana Radića Bibija i Nedeljka Radića Struje, a da mu, takođe, “nije čvrgu opalio”, jer se mladi Tekić ubio zbog duga od hiljadu KM.


target="_blank">napravio pravo malo kriminalno carstvo.


Svemu jednom dođe kraj, pa će tako i njegovom kriminalnom carstvu koje će se vrlo brzo urušiti; Mnogo brže nego što se navodno opušteni teški zlikovac nada. (nastaviće se)


 





 



 


COMMENTS

Nama

lainnya,251,
ltr
item
Quint News: Srednovjekovni, Inkvizitorski zakon treba poslužiti i za sprečavanje objavljivanja napada Dodika na BIH i Srbiju i njeno rukovodstvo, kao i za zaštitu napadača, narkodilera, paraobavještajnih i paramilitarnih struktura iza kojih stoji Dodik
Srednovjekovni, Inkvizitorski zakon treba poslužiti i za sprečavanje objavljivanja napada Dodika na BIH i Srbiju i njeno rukovodstvo, kao i za zaštitu napadača, narkodilera, paraobavještajnih i paramilitarnih struktura iza kojih stoji Dodik
https://i.ytimg.com/vi/BnrmrFX3Zjg/hqdefault.jpg
https://i.ytimg.com/vi/BnrmrFX3Zjg/default.jpg
Quint News
https://santafilomina.blogspot.com/2023/03/srednovjekovni-inkvizitorski-zakon.html
https://santafilomina.blogspot.com/
https://santafilomina.blogspot.com/
https://santafilomina.blogspot.com/2023/03/srednovjekovni-inkvizitorski-zakon.html
true
2119198354903493072
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy